Miniryijy työpajat 1.3.-31.5.2021

Maailma huoneessani -projektin yhteisötaiteen työpajoissa kudotaan miniryijyjä vanhoista vaatteista. Kooltaan miniryijyt ovat noin 30cm x 30cm ja voivat muodoltaan olla mitä tahansa. Osallistujille jaetaan tarvittavat välineet ryijyjen tekemiseen, ellei niitä omasta takaa löydy.

Aikaisempaa kokemusta ryijyjen tekemiseen ei vaadita, kaikkia osallistujia opastetaan. Ryijyt kudotaan Johannan isoäidiltä oppimaa pula-ajan tekniikkaa hyödyntäen, mutta toiveena on, että osallistujat tuovat myös omat tekniikkansa osaksi teosta. Jos sinulta ei löydy ylijäämäkangasta itseltäsi, materiaalit on mahdollista saada RaumArsin kautta yhteistyökumppaneiltamme.

Vallitsevan koronatilanteen mukaan, yhteisötaidetyöpajat järjestetään joko lähi- tai etätyöpajoina. Ryhmien on mahdollista edetä myös itsenäisesti, jolloin työpajoja on helppo sovittaa omien aikataulujen mukaan.

Jos olet kiinnostunut, tai tiedät jonkin ryhmän joka olisi halukas osallistumaan projektiin, ota yhteyttä joko RaumArsiin (raumars@raumars.org) tai Johannaan (johanna.sinkkonen@gmail.com).

Kesäkuussa 2021 miniryijyistä rakennetaan tilallinen yhteisötaideteos Sepän talolle.